Home / Uncategorized / Vrienden uit het buitenland op bezoek? Tour samen door Nederland!

Vrienden uit het buitenland op bezoek? Tour samen door Nederland!

 

Heb jij vrienden die in het buitenland wonen? Het is heel erg leuk om hen een bezoekje te brengen en zo beetje bij beetje de wereld te ontdekken. Echter is het ook hartstikke leuk om hen uit te nodigen in Nederland en hen ons kikkerlandje te tonen. Met de auto huren Schiphol service van BB&L Autoverhuur kun gelijk een goed beginnen aan je reis door Nederland samen met je vrienden. Je kunt immers gelijk na aankomst op het vliegveld met je trip beginnen. In deze blog lees je meer over de mooiste routes Van Nederland die je kunt rijden.

De Noord-Veluwe route

De Veluwe is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Deze route brengt je langs Nunspeet, Vierhouten, Uddel, Garderen, via Apeldoorn, Epe en ’t Harde. Maak ruime tijd voor een bezoek aan het Nationaal Park de Hoge Veluwe. De natuur binnen dit park is overweldigend. Wandel door de bossen, heidevelden of stuifzandlandschappen en ontdek de diversiteit van de planten- en diersoorten in dit gebied. Vergeet hierbij het Kroller-Muller museum niet te bezoeken! In Apeldoorn is het aanrader om Paleis ’t Loo te bezoeken, evenwel als het voormalig zendstation Radio Kootwijk.

Noordenveldroute

In de provincie Drenthe kun je de Noordenveldroute volgen. Deze route brengt je onder andere langs Assen, maar ook langs kleine dorpjes als Balloo en Taarlo. Één van de meest bijzondere dingen die je kunt zien tijdens deze route zijn de hunnebedden. Dit zijn graven die meer dan 5000 jaar geleden gebouwd zijn door het Trechterbekervolk. Verder is het leuk om samen met de schaapherders van het Balloërveld mee te lopen over de uitgestrekte heide.

Bovenstaande routes zijn natuurlijk harstikke leuk, maar misschien heb je zelf al een aantal plekjes in gedachte om aan je buitenlandse vrienden te tonen. Indien je vrienden de Engelse taal beheersen kunnen zij heel gemakkelijk zelf een auto huren via de car hire Schiphol Airport service op de Engelstalige website van BB&L Autoverhuur. Zo kun je jouw trip door Nederland gelijk na aankomst al beginnen! Vakantie Idioten – De beste vakantiedeals!

About inyourface

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *